Spletna stran in trgovinica NeliNatur je nastala iz strast do narave in vsega kar narava lahko ponudi. Že vrsto let nabiram in gojim zelišča za čaje, kreme, mazila in ostale kozmetične izdelke. Ko sem prvič izdelala svoje domače ognjičevo mazilo, sem od veselja in zadovoljstva to želela deliti z vsemi, ki jih poznam. Seveda sem obdarila vse bližnje in še danes jih zalagam z različnimi kozmetičnimi izdelki Nela - predstavitvena:)

Lastno ustvarjanje je začelo osrečevati tudi ostale ljudi okoli mene. Vsako darilo, ki sem ga podarila sem želela predstaviti v lepi embalaži, ki bi odražala vsebino. Tako je nekega dne prišla ideja, nato raziskovanje in sedaj tudi spletna trgovinica, ki ponuja pestro izbiro lične kozmetične embalaže za vse doma izdelane kozmetične izdelke.

Ker smo na samem začetku poti, se bo ponudba embalaže tudi spreminjala. Iskanje primerne embalaže je pogosto precej zamudno, zato bom vesela, če boste svoje ideje, predloge in želje, delili z mano, saj tako lahko naredimo trgovinico še bolj zadovoljivo vašim potrebam :) Pisala bom tudi blog, kjer boste lahko prebrali kaj zanimivega, uporabnega ali pa boste po receptu izdelali nov domač izdelek.

Naj se vam odpre nov svet neskončnega ustvarjanja, kot se je meni :)

Z lepimi pozdravi,

Nela